Personvern og informasjonskapsler

Informasjon om cookies
Basetribe AS bruker cookies (informasjonskapsler); dette dreier seg om en liten tekstfil som sendes fra nettserveren og som lagres av besøkerens nettleser. Informasjonen viser blant annet hvor nettleseren har surfet på nettsiden, hvilken versjon av nettleseren som er blitt brukt, og hvilke forskjellige nettsteder som er besøkt.

Slik avviser du informasjonskapsler cookies

Slik sletter du informasjonskapsler cookies

Basetribe bruker cookies for å kunne lage statistikk om bruken av våre nettsider, med det formål å få nettsiden til å fungere bedre for brukeren. Vi bruker også cookies for å lagre valg brukeren har gjort på våre nettsider. Uten cookies ville eksempelvis ikke handlekurven fungere like bra.

Vi bruker all vår statistikk i anonym og samlet form. Dette innebærer at vi ikke henter fram informasjon om den enkelte brukeren, men kun om trafikk og trafikkleverandører.

Alle besøkere har rett til å takke nei til cookies, men det er en risiko for at nettsiden ikke opptrer på en korrekt måte dersom cookies ikke aksepteres. Alle nettlesere kan stilles inn slik at de ikke aksepterer cookies. Dette gjøres vanligvis under fanen innstillinger i nettleseren.

Ifølge norsk lov (ekomloven § 2-7b) om elektronisk kommunikasjon skal alle informeres om at et nettsted gjør bruk av cookies. Ved å surfe på basetribe.com sine nettsider gir man sitt samtykke til håndteringen av cookies som skjer på nettstedet.

 

Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Chris Nerdal, styreleder i Basetribe AS er hovedansvarlig for behandling av personopplysningene. Opplysningene behandles konfidensielt og lagres med sikkerhetskopi. Brukere som registrerer seg velger selv hvor mye av personopplysningene som skal være synlig for andre.  Kun administratorer vil ha tilgang til personopplysninger. Disse vil være underlagt taushetserklæring.

2. Hva er formålet?
Opplysningene benyttes som statistikk i anonym og samlet form. Statistikken benyttes til å forbedre brukeropplevelsen av Basetribe sine nettsider.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for slike logger er kravet om logger i personopplysningsforskriftens §§ 2-8 og 2-14, samt personopplysningslovens § 8 f), for å ivareta virksomhetens sikring av andre informasjonsverdier enn personopplysninger.

4. Hvilke personopplysninger behandles?
Personopplysninger som fornavn og etternavn, brukernavn, e-postadresse, PayPal e-postadresse og valgfri biografi lagres på nettstedet. Videre behandles bruken av nettstedet ved hjelp av cookies. Se beskrivelse om cookies ovenfor.

5. Hvor hentes opplysningen fra?
Personopplysningene blir gitt ved registrering på nettstedet, og ved bruken av nettstedet ved hjelp av cookies.

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Alle personopplysninger en bruker gir fra seg er frivillige. Basetribe AS henter ikke inn opplysninger om en bruker uten brukerens samtykke. Det opplyses også om bruken av cookies på nettsiden hvor brukeren kan velge å akseptere eller slette cookies.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Opplysninger utleveres ikke til tredjeparter fra Basetribe AS sin side. Det er frivillig for brukeren å opprette en bio på egen profil og frivillig å gjøre denne offentlig.

8. Hvordan slettes og arkivers opplysningene?
Personopplysningene lagres automatisk på en server. Når en bruker velger å slette sin brukerprofil, blir denne slettet fra serveren og vil ikke lenger være søkbar.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk som gjelder?
Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter Norsk lov; personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Basetribe AS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Basetribe AS sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Basetribe AS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager. For domenet no.basetribe.com gjelder Norsk lov.

10. Hvordan sikres opplysningene?
Kun administratorer har tilgang til brukernes registrerte profiler og data fra bruken av nettstedet. Administratorer er underlagt taushetserklæring. Personopplysningene behandles fra et passordbeskyttet system. Serveren er satt opp med SSL og HTTPS noe som øker sikkerheten.

11. Kontaktinformasjon
Vennligst besøk våre Kontakt oss sider for alle henvendelser.

Ja Nei